Appelsinkage
../../1-knapallesider/Knap%20Forside%20design-1.gif
-  en af webmosters sider
../../1-knapallesider/Knap%20Infoside%20design-1.gif
Klik på et billede
for at se en forstørrelse -
tilbage med [ BackSpace ]
- eller [Alt] + [ < ]
Se en hel side med [ F11 ]
 Bemærkninger






 
Appelsinkagen%20besk%E5ret%20DSC04193.JPG
Saftig og frisk p.g.a. appelsinsaften.


Ingrediens liste


150 gr. blødgjort margarine
150 gr. sukker
150 gr. hvedemel
2æg
1 tsk. bagepulver
½ dl. mælk
1 appelsin

Appelsinkage%20ingredienser%20JP-DSC02307.jpg
       


Fremgangsmåde


        Vask appelsinen og tør den grundigt.
        Riv skrællen fint på rivejern -
kun det yderste orange lag, - det hvide smager bittert.
        Pres appelsinen, saften skal først bruges, når kagen er bagt.

        Kom alle ingredienser i en skål (undtaget saften) og rør det godt sammen med en mixer.

        Dejen  lægges i en smurt springform.
        Bages ved 180 grader i 45 min.

        Når kagen er kommet ud af
ovnen skal den stå i 5-10 min.
før appelsinsaften fordeles med en spiseske over den.
        Vil du pynte kagen med lidt glasur skal du vente en halv time,
for at undgå, at glasuren flyder ud.

        Kagen bliver ikke tør, - den kan sagtens stå 2-3 dage og stadig være som nybagt.
       
        
        
       












escapetekst1