Der hører 2 dressinger til retten.
Den hvide: 3 dl. creme fraiche
1½ spsk. sød fransk sennep
4 spsk. finthakket syltet agurk
1 tsk. salt
1½ spsk. rå revet løg
Lidt peber.
Den røde: 3 dl ymer
½ tsk. salt
Lidt peber
3 spsk. tomatketchup el. sød chilli
Ingridienserne blandes
uden at røre for meget - stilles på køl til brug.
Den ene dressing er beregnet til
kartoflerne sammen med stegesmørret, - den anden er til
salaten (eller også var det omvendt ?)
Stegning: Kødskiverne lægges på bage- papir og drysses med hvidløgspulver.
SPAR IKKE PÅ HVIDLØGSPULVERET !!
De lynsteges
i en
meget varm pande med lidt margarine med den dryssede side nedad, - drysses på den anden
side, vendes og steges færdig.
Pas på ikke at stege kødet helt igennem, - der må gerne
være en lille rød bræmme i midten, - så det skal gå kvikt.
Det stegte kød lægges i et forvarmet fad el. skål.
Når stegningen er færdig, smeltes
en stor klat smør i panden.
Smørret hældes over kødet, der nu er klar til servering.